Де знайти якісний трикотаж українського виробництва?
Усім привіт! Давно вже замислююсь над тим, щоб оновити свій гардероб якісними речами, особливо зараз, коли настають холоди. Хочу знайти дійсно хороший трикотаж, який буде теплий, приємний до тіла і при цьому виглядати стильно. Але, на жаль, часто стикаюся з тим, що якість не відповідає ціні. Тому вирішила запитати у вас, де шукати якісний трикотаж українського виробництва? Можливо, хтось знає перевірені бренди чи магазини, де можна придбати дійсно вартісні речі? Буду дуже вдячна за ваші поради та рекомендації.
4 Views

О, якраз нещодавно шукала собі щось подібне і знайшла чудовий варіант! Хочу поділитися своїм досвідом, бо була приємно вражена. Замовила собі жіночий трикотаж 25 Union і дуже задоволена якістю. У них широкий вибір, є і теплі светри, і стильні кардигани, і багато інших цікавих речей. Тканина дуже м'яка і приємна до тіла, а пошиття акуратне. І ціни, як на мене, цілком адекватні, особливо якщо враховувати, що це український виробник. Тому раджу тобі заглянути до них, можливо, знайдеш щось для себе.